Увага!!! Піклуйтеся про особисту безпеку при знаходженні на об'єктах залізничного транспорту, проявляйте пильність до підозрілих предметів чи осіб.

Керівництво виробничого підрозділу "Харківська дирекція залізничних перевезень" регіональної філії "Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" акцентує увагу на тому, що останнім часом спостерігається тенденція до збільшення випадків травмування громадян на об'єктах залізничної інфраструктури, зокрема на території залізничних станцій, а також почастішали випадки несанкціонованого втручання у функціонування залізничного транспорту.

На даний час існують передумови до можливого вчинення диверсій та терористичних актів на об'єктах залізниці, що може призвести до порушення обороноздатності України, нанесення шкоди життю та здоров'ю людей, природному середовищу, а також призвести до інших надзвичайних ситуацій техногенного характеру з тяжкими наслідками.

За кожним випадком травмування громадян на залізничному транспорті стоїть грубе порушення Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України.

Серед причин травмування найчастішими є такі:

ходіння по коліях та перехід в невстановлених місцях;

перетин залізничних переїздів на заборонений сигнал світової та звукової сигналізації;

ходіння по коліях у навушниках чи з іншими засобами, які знижують рівень уважності;

знаходження ближче 0,5 м від краю платформи чи колії;

знаходження на об'єктах залізничного транспорту у стані алкогольного сп'яніння;

екстремальні розваги як "селфі" на даху вагона, травмування електичним струмом.

На підставі вище зазначеного просимо дбати про свою особисту безпеку при знаходженні на об'єктах залізничного транспорту, проявляйте пильність до підозрілих предметів чи осіб, негайно інформуйте про них працівників станцій або відповідних правоохоронних органів.

Відеосюжети про Правила безпеки на залізночному транспорті:

Безпека на залізниці

Правила поведінки на залізниці

Правила поведінки на залізниці

Увага! Електричний струм.

Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.